Upcoming events / news

Fashionkalender

Update inzake Corona Klein Mode is geopend

Update inzake Corona

Klein Mode is geopend

Na de indringende toespraak van onze Minister President hebben wij besloten dat Klein Mode vooralsnog open blijft met de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht genomen.

Wij zullen u de service bieden die u van ons gewend bent en u graag verwelkomen in onze winkel! In verband met het Corona-virus hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Iedere collega met ook maar de minste griepverschijnselen blijft thuis.
  • Hoewel wij u graag van dichtbij adviseren, zullen we ons nu moeten beperken tot het nemen van gepaste afstand tot elkaar, minimaal 1,5 meter.
  • Oppervlaktes die gemeenschappelijk gebruikt worden, zullen we met extra frequentie reinigen (denk aan kassa’s, pinapparaten, deurklinken etc.).
  • Tevens zijn alle evenementen tot 6 april of nader order helaas afgelast, ondanks dat blijft shoppen bij ons een feestje 🙃
  • Verder zullen wij te allen tijde de adviezen van de RIVM en de overheid opvolgen en beoordelen wij de situatie per dag.

 

Via onderstaande kunt u ons gemakkelijk bereiken:

 

e. info@kleinmode.nl

t. 0341-375050
t. 0341-375050 (What's App)

 

We staan u graag te woord en kunnen op deze manier ook onze collecties laten zien, bestellingen opnemen en bij u thuis brengen.

 

We zien u graag in onze winkel!

Succes komende tijd!

 

Hartelijke groet,
Team Klein Mode

Alle events

1500m2
MODE

DE MOOISTE MODEWINKEL
VAN DE VELUWE

PERSOONLIJK
ADVIES

KLEIN KAFÉ
MET GRATIS KOFFIE EN THEE

GRATIS PARKEREN
VOOR DE DEUR