Upcoming events / news

Fashionkalender

Onze winkel moet helaas sluiten t/m 9 februari gesloten

Onze winkel moet helaas sluiten

t/m 9 februari gesloten

Helaas zijn onze deuren tot en met 9 februari gesloten.

Niemand van ons had kunnen denken dat we eind 2020 onze deuren zouden moeten sluiten. De uitdaging in deze tijd is om in mogelijkheden te blijven denken en dat gaan we ook doen! Achter gesloten deuren werken wij verder om jullie wel van dienst te kunnen zijn.

Maak gebruik van verschillende alternatieven om toch te kunnen shoppen:

 

KLEIN MODE BIJ JE THUIS

Nu jij niet naar ons kan komen, komen wij gewoon naar jou! Wij stellen een rekje samen naar jouw wensen en komen bij je langs. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle voorzorgsmaatregelen. Plan hieronder gemakkelijk zelf jouw afspraak in.

 

VIDEO-BEL AFSPRAAK

Wil je graag met één van onze mode-adviseurs overleggen? Dat kan nog steeds door het maken van een FaceTime videobel-afspraak! Onze collega beantwoord al jouw modevragen en laat de items zien die perfect bij je passen. Plan jouw afspraak in en wij staan voor je klaar!  T 0341 - 375050 

 

ONLINE INSTA-SHOP

We bieden je de mogelijkheid om alle looks die we plaatsen op Instagram en Instagram Stories te bestellen. Zie je iets wat je leuk vindt? Laat het ons weten en stuur een DM of maak gebruik van onze Whatsapp service via (0341-375050) of per mail (info@kleinmode.nl). Wij sturen het op of bezorgen het zelf bij je thuis als je in de buurt woont!

 

Wij hopen dat iedereen gezond door deze bizarre tijd heen komt! Zodra wij onze winkel weer mogen openen hopen we je snel weer te mogen verwelkomen!
 

Alle events

1500m2
MODE

DE MOOISTE MODEWINKEL
VAN DE VELUWE

PERSOONLIJK
ADVIES

KLEIN KAFÉ
MET GRATIS KOFFIE EN THEE

GRATIS PARKEREN
VOOR DE DEUR