Deze bekende Nederlanders dragen Fabienne Chapot, Yaya en Aaiko.

Door Leila - 13 september 2023 - Blogs voor haar
De Nederlandse modescène heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, waarbij Nederlandse kledingmerken steeds meer erkenning krijgen, zowel in eigen land als internationaal. Deze merken staan bekend om hun unieke stijl, hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail, waardoor ze een favoriet zijn geworden onder veel Nederlandse beroemdheden. In dit blog duiken we dieper in op enkele van de meest geliefde Nederlandse kledingmerken van bekende persoonlijkheden, zoals Fabienne Chapot, Yaya en Aaiko.

Fabienne Chapot - Kleurrijke Vrolijkheid

Fabienne Chapot is een Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn levendige en kleurrijke ontwerpen. Opgericht door niemand minder dan Fabienne Chapot zelf, een Nederlandse ontwerper met een passie voor mode, biedt het merk een uitgebreide collectie van kleding, schoenen en accessoires. Het is dan ook geen verrassing dat bekende Nederlanders zoals Doutzen Kroes en Nikkie Plessen vaak worden gespot in kleding van Fabienne Chapot.

Doutzen Kroes, een van de meest iconische Nederlandse modellen, wordt regelmatig gezien in prachtige Fabienne Chapot jurken en blouses. Ze waardeert de speelse prints en opvallende kleuren die het merk te bieden heeft, waardoor haar outfits altijd een vrolijke uitstraling hebben. Ook Nikkie Plessen, bekend als modeontwerper en televisiepersoonlijkheid, omarmt Fabienne Chapot's speelse stijl door vaak accessoires zoals tassen en portemonnees van het merk toe te voegen aan haar looks. Deze accessoires voegen een vleugje vrolijkheid toe aan haar outfit en maken haar looks compleet.

Yaya - Comfortabele Elegantie

Yaya is een ander geliefd Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn comfortabele en toch elegante stijl. Het merk streeft naar tijdloze ontwerpen die gemakkelijk te combineren zijn voor verschillende gelegenheden. Dit maakt Yaya een veelgevraagd merk onder Nederlandse beroemdheden, waaronder Chantal Janzen en Lieke van Lexmond.

Chantal Janzen, een veelzijdige presentatrice en actrice, wordt vaak gezien in Yaya jumpsuits en blazers. Ze waardeert de moeiteloze elegantie van Yaya's ontwerpen, die haar toelaten om zich zowel op de rode loper als in haar dagelijkse leven zelfverzekerd te voelen. Ook Lieke van Lexmond, bekend als actrice en presentatrice, is een fan van Yaya's stijlvolle en comfortabele kledingstukken. Ze draagt vaak truien en vesten van het merk, omdat ze de zachte stoffen en perfecte pasvorm die Yaya biedt enorm waardeert.

Aaiko - Urban Chic

Aaiko is een Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn urban chic stijl. Het merk combineert streetwear met verfijnde details, waardoor het een favoriet is onder Nederlandse beroemdheden. Onder andere Carice van Houten en Geraldine Kemper zijn fans van Aaiko.

Carice van Houten, een internationaal bekende actrice, wordt vaak gezien in Aaiko broeken en blouses. Ze waardeert de unieke ontwerpen en de edgy uitstraling die Aaiko's kledingstukken bieden. De stukken van Aaiko helpen haar om zich te onderscheiden en passen perfect bij haar onconventionele stijl. Ook Geraldine Kemper, een populaire televisiepresentatrice, is een fan van Aaiko jassen en rokken. Ze houdt van de stoere en vrouwelijke look die het merk creëert, en de veelzijdigheid van Aaiko's ontwerpen stelt haar in staat om verschillende stijlen te verkennen.

Televisiestyling 

Bovendien hebben deze bekende Nederlandse kledingmerken niet alleen een speciale plaats in de harten van beroemdheden, maar ze worden ook veelvuldig gebruikt voor televisiestyling. Talrijke televisiepersoonlijkheden en presentatoren vertrouwen op deze merken om hun on-screen looks te creëren. Het is geen geheim dat de juiste kleding een belangrijke rol speelt in het overbrengen van de juiste boodschap en het versterken van de persoonlijkheid van een presentator op televisie.

Een van de Nederlandse persoonlijkheden die vaak gestijld wordt in kleding van Fabienne Chapot is de geliefde presentatrice Giovanca Ostiana. Ze staat bekend om haar elegante en stijlvolle verschijning op het scherm, en Fabienne Chapot's kleurrijke en verfijnde ontwerpen passen perfect bij haar zelfverzekerde uitstraling.

Yaya is ook een favoriet onder televisiepersoonlijkheden. Dione de Graaff, de veelzijdige nieuwslezeres die vaak op televisie verschijnt, wordt vaak gezien in Yaya-outfits. Haar keuze voor het merk toont haar voorkeur voor comfortabele elegantie die tegelijkertijd geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Het merk Aaiko wordt ook vaak gebruikt voor televisiestyling. De getalenteerde actrice en presentatrice Quinty Trustfull wordt regelmatig in Aaiko-kleding gespot. Aaiko's urban chic stijl past perfect bij haar stoere en eigentijdse persoonlijkheid op het scherm.

Het feit dat deze Nederlandse kledingmerken prominent aanwezig zijn in televisiestyling, getuigt van hun veelzijdigheid en aantrekkingskracht op verschillende persoonlijkheden en stijlen. Of het nu gaat om een rode loper evenement, een televisie-uitzending of gewoon een dagelijkse outfit, deze merken blijven de modekeuzes van bekende Nederlanders en televisiepersoonlijkheden inspireren. Door hun aanwezigheid op zowel de rode loper als op het scherm, blijven Fabienne Chapot, Yaya en Aaiko de toonaangevende Nederlandse kledingmerken die zowel in binnen- als buitenland worden bewonderd.