Naar boven

Colourful Rebel

Sorteren
Colourful Rebel


Colourful Rebel is opgericht door twee Nederlandse broers, Bas en Frank van de Brug, die in 2013 besloten om hun creatieve visie op mode te delen met de wereld. Gedreven door een gedeelde passie voor vernieuwende stijlen en een verlangen om zich te onderscheiden in de modewereld, begonnen ze met het ontwerpen van kleding die hun eigen rebelse geest weerspiegelde.

De broers van Dijk hebben met Colourful Rebel een merk gecreëerd dat staat voor individualiteit, vrijheid en positiviteit. Ze hebben de conventionele grenzen van mode uitgedaagd door gedurfde en expressieve ontwerpen te introduceren die resoneren met een jong en energiek publiek. De unieke combinatie van streetwear en eigentijdse stijl heeft Colourful Rebel snel populair gemaakt binnen en buiten Nederland.

Het merk is opgebouwd rond het idee van het vieren van diversiteit en het omarmen van je eigen identiteit. Bas en Daan van Dijk hebben niet alleen een kledingmerk gecreëerd, maar ook een gemeenschap die zich verbonden voelt met de waarden en de levensstijl van Colourful Rebel. Door hun gedurfde benadering van mode hebben de broers een plek veroverd in de voorhoede van de moderne kledingindustrie.