Onze winkel

" D E   M O O I S T E   M O D E W I N K E L   V A N   D E   V E L U W E "


De mooiste collecties voor dames en heren zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 1500 m2. Elke afdeling heeft een eigen identiteit die volledig aansluit bij de collecties die daar worden gepresenteerd. Zo bieden we je graag een totaalbeleving. Tussen het passen door kom je even tot rust in ons Klein Kafé voor een heerlijke kop koffie of thee. We verwelkomen je graag in de mooiste modewinkel van de Veluwe! Geniet van modeshoppen bij Klein Mode! Onze winkel is onderverdeeld in verschillende afdelingen zodat shoppen voor jou overzichtelijk is. Zo hebben we een mannen afdeling die onderverdeeld is in twee gedeeltes; het casual en het dressual gedeelte. Lees meer over onze casual- en dressual collecties op de casual en dressual pagina. Ook hebben wij een vrouwen afdeling en deze is ook onderverdeeld in twee gedeeltes, namelijk de trend- en elegance afdeling. Lees op de trend- en elegance pagina meer over deze collecties. Zoals hierboven benoemd hebben wij het Klein Kafé. Dit is gecentreerd in het midden van onze winkel en bied dus de mogelijkheid om tijdens of na het shoppen even te zitten en een kopje koffie of thee te drinken. Aansluitend aan ons Klein Kafé hebben we een Kidscorner.  Hier kunnen de kids tijdens het shoppen zich vermaken met een filmpje. In onze winkel hebben wij twee kassa’s waar onze mode-adviseuses en mode-adviseurs je verder kunnen helpen met afrekenen, één op de herenafdeling en één op de vrouwenafdeling.

Onze winkel ligt in het centrum van Putten met ingang 1 aan het Kerkplein en ingang 2 in de winkelstraat (Dorpsstraat). En wat is er fijner dan voor de deur uitstappen? Wanneer je ons bezoekt kun je parkeren op het Kerkplein met de bekende blauwe parkeerkaart.

Het Kerkplein grenst tevens aan onze herenafdeling, je kunt dus op een steenworp afstand parkeren en hoeft je niet te bekommeren om de parkeermeter!
I M P R E S S I E