Verzenden en retourneren

LEVERTIJD
Wanneer je op dinsdag t/m zaterdag vóór 15:00 besteld word je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van de drukte bij de post en de besteldag, word vaak je bestelling de volgende dag geleverd, maar dit kan afwijken. We houden daarom altijd 1-4 werkdagen aan. Alle bestellingen besteld ná 15:00 op zaterdag worden op de dinsdag erna verstuurd. 

VERZENDING
Wij werken met PostNL als koeriersdienst. Je kunt daarom ook ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL punt naar keuze. 

VERZENDTARIEF
Het verzendtarief bedraagt 5,99 bij een bestelling minder dan €75,-. Bij een bestelling vanaf €75,- zijn de verzendkosten gratis.
Wanneer de bestelling is voltooid word je op de hoogte gehouden van het hele bestelproces middels een track&trace en e-mails. Voor meer informatie over ons verzendbeleid kun je altijd kijken op onze veel gestelde vragen (FAQ) pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

RETOURNEREN 
Is je bestelling toch niet helemaal naar wens? Retourneren kan gemakkelijk door het bijgeleverde retourformulier helemaal in te vullen en terug in de zak/doos te stoppen. Ook wordt er altijd een retouretiket meegeleverd die je op de buitenzijde van de zak/doos kunt plakken. Heb je dit gedaan dan is je retourbestelling klaar voor verzending. Ga naar een post punt naar keuze en lever daar het pakketje af. Ben je je retourformulier en/of retouretiket kwijt geraakt? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je een nieuw retourformulier of etiket per mail verzenden.

RETOURKOSTEN
Wij vergoeden géén retourkosten, deze dien je zelf te betalen. Je kunt je retourbestelling met elke gewenste koeriersdienst verzenden. De kosten per pakket verschilt per koeriersdienst. Bij PostNL is dit bijvoorbeeld €6,95.