Volg je bestelling

Wil je graag weten waar je bestelling zich bevindt? Goed nieuws! Je hebt onlangs een e-mail van ons ontvangen met je persoonlijke Track & Trace-code. Als je hier klikt, word je direct doorverwezen naar de PostNL-website, waar je je Track & Trace-code kunt invoeren en de actuele status van je bestelling kunt bekijken.

Onthoud alsjeblieft dat het belangrijk is om het bijgevoegde retourformulier van Klein Mode in te vullen en samen met je retourzending mee te sturen als je besluit om artikelen terug te sturen. Dit stelt ons in staat om je retourzending snel en efficiënt te verwerken, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook kun je gebruik maken van het bijgeleverde retouretiket. Deze kun je aan de buitenkant van je retourbestelling plakken.

Maar wat als je het retourformulier/retouretiket niet meer hebt? Geen zorgen! Je kunt het formulier hier opnieuw downloaden en printen, zodat je altijd voorbereid bent als je iets wilt retourneren. Je kunt hier het retouretiket opnieuw downloaden en printen.

We streven ernaar om je winkelervaring bij Klein Mode zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Als je vragen hebt over je bestelling, retourzending of andere zaken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om je te helpen!

Dank je wel voor je aankoop bij Klein Mode. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.